Nikah elbise modelleri 2018

Hanımlar en güzel ve özel gününüz için harika tasarımlı nikah kıyafetleri sizin için araştırdım .Sade nikah yapan bayanlara özel kıyafet seçmeleri için ideal seçimler yapacaklar elbiseleri birazdan sizinle paylaşacağım.

İkinci baharını yaşayan yada ilk evliğini  sade nikah olsun diyen bayanlar bu özel gününüz için tam aradığınız seçebileceğiniz elbiseler birazdan aşağıda göreceksiniz.

İsteğe göre tasarlayabileceğiniz modelleri görecek ve rahat seçim yapacak sinizdir.İsteğe bağlı kısa etek yada uzun etek tarzında kesinleri olan nikah elbiseler sizin özel gününüzde dahada şık ve zarif  göstereceğinden eminim.

Birçok ailenin düğün yapma güçü yoktur bu yüzden sade ve güzel bir gün olması için nikah yapmayı tercih edebilir yada kalabalığı sevmeyen kalabalığı çekemem kişilerde sade nikah yapmak isterler o gün için özel elbise olarak seçebilecekleri bu paylaştığım modeller arasında bulabilir yada arkadaşınız veya akrabanız evleniyorsa önerebileceğiniz modellerde aralarından bulabilirsiniz.


İlk evliliğinde gelinlik giyen boşanan kişilerde ikinci baharımı yaşamak istiyorum tekrar evleneceğim diyen kişilerde sade nikah yapar onlar içinde hoş ve zarif nikah elbiseleri paylaşacaklarım arasındadır.

Gelinlik tarzında olan modeller özel gününüz için tam aradığınız modellerden mevcutturlar.kardeşiniz ,çocuklarınızda evleniyorsa düğünlerde abartılı elbise tercih ederseniz bu modeller arasından bulabilirsiniz.

Nikah elbiseleri sırt dekolteli ,dantelli, straples kesimli,askılı,kısa etekli,uzun etekli,şifon etekli modellerden tasarlanmışlardır.

İşte sizlere bahsettiğim nikah elbise modelleri 2018

One Yorum on “Nikah elbise modelleri 2018”

  1. merhaba buradaki nikah elbiselerini nereden bulabilriiz? koymuş olduğunuz fotoğrafların kaynağına ulaşamadım yardımcı olur musunuz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir