Uzun Triko Elbiseler 2018

Bugün güncel moda köşemizde sizlere sezonun hızla trendi haline gelen uzun triko elbiseler 2018 koleksiyonundan bahsetmek istiyorum. Bilmeyenleriniz için hemen söyleyelim, bu sezon iş yerinizde, sokakta,  hatta birçok kutlama ve davette göreceğiniz triko (kazak) elbise modelleri modanın gözdesi olmuş durumda. Şimdiler de nereye baksak triko elbise modellerini görmeniz ve sizinde bu elbise modellerine yönelmeniz çok yüksek bir ihtimal olacak. Özellikle diziler de trend haline gelmeye başlayan kazak elbise modelleri hemen hemen her markanın bu sezon ki kış koleksiyonunda yerini almış durumda. Bildiğiniz ve sevdiğiniz birçok markanın koleksiyonundan rahatça bulabileceğiniz uzun triko elbise modelleri hem şık hemde sezonun en ilgi çeken parçalarından biri olmayı başardı.
Özellikle kazak elbise kategorisinde; uzun kazak elbise, kalem kazak elbise, triko elbise, uzun triko elbise, salaş triko elbise, balıkçı yaka triko elbise, volanlı triko elbise, incili triko elbise degaje yaka triko elbise, madonna yaka triko elbise, kolları volanlı triko elbise, ve daha daha birçok model sizler tarafından tercih ediliyor. Uzun tesettür triko elbiseler de en çok aranan kategoriler arasında yerini alıyor.  Elbise modelleri denince en çok tercih edilen markalar ve mağazalardan biri olan Adil Işık bu sezon  birçok uzun triko elbise modelleri kategorisinde çeşitlilik ve tabi ki kalite sunuyor.  Adil Işık yanında daha bir çok marka da kış kreasyonlarında triko elbise modellerine yer verdi.

Yeni sezonda tasarım adına aradığınız her renk ve model dikkatinizi çekebilir. Bunun yanı sıra, renk ve kalitenin de dikkatinizi çekeceğini düşünüyorum. Triko elbise seçimlerinde butiklerinde asıl zor olanın karar vermek olduğunu söyleyebilirim. Markanın butikleri o kadar kalabalık ki, hangi modelleri seçeceğimize çoğu kez karar veremiyoruz. İşte bu kararsızlığı ortadan kaldırabilmek için, markanın reyonlarına göz atarak fikir sahibi olabiliriz. Önceliği yine dolabınızı inceleyerek yapın. Daha sonrasında sizinle paylaştığımız markaların koleksiyonlarını, tasarımlarını inceleyebilirsiniz. Yine renk uyumunun doğru bir şekilde yapıldığına kesin olarak karar vermelisiniz. Giyeceğiniz modelin altına tercih edilecek ayakkabı ve yine tercihini yapacağınız çanta tasarımını öncelikli olarak düşünmelisiniz. Daha sonrasında Uzun triko elbiseler arasından seçiminizi yapmaya başlayabilirsiniz.

Araştırmalarım sonucunda uzun triko elbise modelleri daha çok tercih edenler marka seçiminde de Adil Işık uzun triko elbise, H&M uzun triko elbise, Koton uzun triko elbise, Zara uzun triko elbise, Mango uzun triko elbise, Bershka uzun triko elbise, İpekyol uzun triko elbise en çok tercih edilen markalar arasında. Saydığımız markaların mağazalarında yada internet sitelerinde istediğiniz tarzda, renkte, modelde ve fiyatta uzun kazak elbise modellerini rahatlıkla bulabilirsiniz. Kazak elbise yada triko elbise modellerini tercih ettiğinizde mutlaka ayakkabı tercihinizi uzun çizmelerle tamamlayın. Bu sizin daha hoş ve uyumlu bir görünüşte olmanızı sağlayacaktır. Sizlere vereceğim örnek modeller de nasıl kombin yapmanız gerektiğini daha iyi anlayıp, sizlerde kendiniz bu şekilde uygulayabilirsiniz.

Gelelim markaların koleksiyonlarında ki triko elbiselerden ön fikir vermek adına sizlerle bir kaç model resmi paylaşmaya.  Bakalım ünlü markalar koleksiyonlarında bu sezon hangi kazak elbise modellerine yer vermiş, kısaca bir göz atmaya ne dersiniz ?

Uzun Triko Elbiseler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir