Uzun Elbise Modelleri 2018

Yaz için hazırlanan trendlerin en başında uzun elbise modelleri geliyor. Her sezon ilgi çekici koleksiyonlardan olmayı başaran bu modeller, belirli tasarımlarla süsleniyor. Bu yazımda sizlere tasarımları, tasarımların yanında uzun elbiseler arasında tercih yapabileceğiniz modelleri sunmak istedim. Renkli koleksiyonlarla hazırlanan ve yazın geldiğini gösteren renkleri bir arada toparlamak istedim. Kırmızı, sarı, yeşil ve hatta pembe tonlarıyla oluşturulan koleksiyonlara ağırlık verdim. Mağazalarda gördüğüm 2018 uzun elbise modelleri oldukça renkli. Yaz modasının geldiğini gösteren en temel renkler arasında olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca markaların kampanyaları ve sunduğu fiyat indirimleri de sizleri uzun elbise koleksiyonlarına yönlendiren etkenler arasında olacak.

Burada size biraz tavsiye vermeden duramayacağım. Kendimize soru sorarak doğru olan modeli bulabiliriz. Bunu da belirli kriterlerde sorgulama yaparak gerçekleştirebiliriz. Mesela en çok sevdiğiniz rengi kendinize sorun. Yada karakterinizi sorgulayın. Yada o nasıl görünmek istediğinizi şöyle bir düşünün. Bu soruların uzun elbise modelleri ile ne alakası var diyeni duyar gibiyim. Aslında tamamen hepsi birbiriyle bağlantılı diyebilirim. Alacağınız modeli hangi alanlarda giyeceksiniz bu alana göre yorum yapmalısınız. Eğer iddialı görünmek istiyorsanız, bu modeller arasından kırmızı, sade ve hoş görünmek istiyorsanız düz beyaz renkli 2018 elbise modelleri arasından seçimler yapmalısınız. Yani o an görünmek istediğiniz gibi hareket edin. Tez canlı bir karaktere sahipseniz, düz modellerden çok yeni sezon uzun elbise tasarımları arasından farklı ve dekolteli olan tasarımları tercih edebilirsiniz. Uzun elbiseler 2018 tasarımlarında inceleyerek doğru olanı seçmeye gayret edin.

Moda sadece alınan modelin rengini yada tasarımını seçmekle kalmıyor. Bundan önceki adımlar daha önemli. Renk tonlarını neye göre seçeceğinize, yada model seçimini hangi kriterlerde yapacağınıza karar vermelisiniz. Sadece uzun elbise modelleri arasından değil, her tasarımda belirli kriterleri düşünerek doğru seçimleri yapmaya özen gösterin. En şık uzun elbiseler yaz modasında da size yardımcı olabilir. Özel gecelerinizi renklendirmek istiyorsanız, şimdiden bu tasarımları incelemenizi öneriyorum.


Ünlü markaların koleksiyonlarında özel olarak hazırlanmış uzun elbise butikleri oldukça dikkat çekiyor. Seçiminizi belirli markalar arasından da yapabilirsiniz. Adil Işık markası, bu modelleri sizlere sunabilecek olan en şık tasarımlar arasında. Bunun yanında Zara markasının koleksiyonları da görülmeye değer diyebilirim. Her yaz ve her kış moda elbise modelleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ender markalar arasında. Tabi ki Güncel Moda sayfamızda da sizlere yaz kış hiç vazgeçmeden tavsiyeler ve ayrıcalıklı modelleri sunmaya devam ediyor olacağız. Bizi takip etmeye devam edin…

One Yorum on “Uzun Elbise Modelleri 2018”

  1. ”Günlük hayatta stilinizle öne çıkmak ya da şık görünmek isterseniz elbise sizin için çok doğru bir seçenek. Basic bir tarz ile de pekâlâ şık olabilirsiniz. Her şey doğru kombin ve detaylarda saklı. İyi bir kombin sizi aradığınız şıklığa kavuşturacaktır. Çiçek desenli ya da etnik desenlerden oluşan elbiselere bir şans verebilirsiniz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir