Evlilik Hakkında Herşey 1.bölüm Kıyafetleri 

Merhabalar…Evlilik Hakkında Herşey 1.bölüm kıyafetleri ve markaları ile yeni başlayan dizi güzel bölümleri ile ekrana geldi. Bizlerde bulduğumuz kıyafetlerin markalarını buradan eklemeye devam ediyor olacağız. Bu bölümde de kullanılan kıyafetleri merak ediyorsanız sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Başarılı bir boşanma avukatı olan Azra Günay, işinin duayeni olan annesi Çolpan Cevher ve dik başlı kardeşi Sanem Cevher ile birlikte uzun yıllardır İstanbul’un tanınmış ve nüfuzlu insanlarının davalarına bakmaktadır. Artık Azra için bir sonraki adıma geçme zamanı gelmiştir. Annesi Çolpan emekliye ayrılıp büronun yönetimini kızı Azra’ya devredecektir fakat işler hiç de Azra’nın beklediği şekilde ilerlemez.

Dizide kullanılan kıyafet ve markaları yorum bölümünden bizlere sorup ulaştırabilirsiniz.  Dizinin yeni bölümü yayınlandıktan  sonra paylaşımlarımız başlayıp devam etmekte olacak. Yazımız sürekli güncellendiği için paylaşımlardan haberdar olamak istiyorsanız ara sıra yazımızı kontrol edebilirsiniz.


Evlilik Hakkında Herşey dizisinde Azra’nın giydiği ceket, pantolon ve bluz Rue  ürünler için TIKLAYIN 


Evlilik Hakkında Herşey dizisinde Sanem’in giydiği elbise Rivus fiyatı 1100tl.
Azra’nın giydiği etek Perspective ürün için TIKLAYIN 


Evlilik Hakkında Herşey dizisinde Sanem’in elbisesi Whenever Company, ürün için TIKLAYIN 
Azra’nın elbisesi AtolyeNo6,


Evlilik Hakkında Herşey dizisinde Azra’nın Pijama takımı Oysho ürün için TIKLAYIN 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir